Ha, hier Willy Pardijs!

Oh die FocusCoach?
Dan moet je toch van alles?  
NEEN en ja
Je moet tijd vrijmaken voor wat jij belangrijk vindt
en je mag meer focussen op genieten van je bedrijf en klanten.

Waar ken je Willy van?

  • De uitgekiende en beproefde methode FocusKompas
  • De Focus-trainingen waar de honderden deelnemers blij aan deelnemen
  • De passie voor online marketing én de nieuwe online business kansen
  • Haar 30 jarige werkervaring bij marketingservice-bureaus waar tijd en structuur belangrijk was
  • Het Focus-hart dat de kern is van marketing, leiderschap en timemanagement

BEN JIJ . . .

Ben jij die ambitieuze ondernemer die zich niet meer wil verliezen in randzaken en uitstellen. En er gewoon voor wilt gaan. Je wilt enorm graag verder maar je weten even niet hoe. Kies dan de effectieve en pragmatische no-nonsense aanpak ’Van denken, naar doelen, naar doen’.

FocusCoach pakt de problemen aan die je tegenhouden om succesvol en gelukkig te zijn.

Zowel privé als met je bedrijf en met je klanten.

Ontvang de tools, de helderheid en de commitment om goed te functioneren?
Zó gaat het je lukken !

Hoe je Effectief Wordt, Zonder dat je keihard moet werken

(Luister en lees over Focus)

ontvang inzichten die je eerder nog niet had

...
...
...

over willy

Ha,

Ik ben  Willy Pardijs

Ik heb trainers, coaches en ondernemers met structuur en heldere inzichten om focus te houden én hun doelen te halen.

Zodat er geen verlies van tijd en omzet meer is. 

In de bibliotheek training geven

Ik mag en kan niet kiezen

Ik was thuis met mijn familie, 2 zussen en 2 broers in Muiden. En met mijn 4 jaar oud huppelde ik in het leven. Met een lach en een aai over mijn bol. Ja, ik was vrolijk en ik maakte de mensen die verdrietig waren blij. Ja, zo voelde dat in die tijd. Totdat, Pats Boem, mijn vader overlijdt. Mijn leven spat uiteen als een ballon. Ik was zo jong en mijn vader was al lang ziek, maar Ik, zo jong als ik was, had het niet zien aankomen.  Nu valt ons gezin uiteen, de kinderen worden verdeeld en ons thuis en huis is leeg. Het voelt kaal en eenzaam. Ik zit op de bank mijn handen om me heen geslagen. Ik kan er geen herinnering en geen woorden aan geven, alleen wilde ik het anders. Ik wil terug naar de tijd dat we met z’n allen een gezin waren en dat we samen zijn. Helaas, ik mag en kan niet kiezen.

Alleen oplossen

Het liefst wil ik alles alleen oplossen en beter maken. En vooral niet teveel zijn en niet storen want de anderen hebben het moeilijk en zijn al druk. Mijn moeder kan de zwaarte van het gezin niet dragen, ja wie wel? Het is nogal wat om alleen verder te moeten met 5 kinderen waarvan 1 geestelijk en lichamelijk beperkt is. Mijn moeder valt regelmatig uit en dan wordt opgenomen in het ziekenhuis. Weg thuis, weg geborgenheid. Vaak voor langere tijd. We werden opgevangen door verschillende tantes en ooms. Nee, eten kwamen we niet tekort. Als jong meisje moet ik het leven nemen zoals het komt. De omgeving invoelen en steeds aanpassen aan het nieuwe. Dat heb ik al op jonge leeftijd geleerd.

Aanpassen

Zo'n 30 jaar heb ik met veel plezier gewerkt in de grafische en marketingservice industrie. Wat ik daar deed was: het analyseren wat de klant nodig heeft, daar advies over geven en zorgen dat het perfect uitgevoerd werd. Ik genoot van het structuren.  Daar zag ik dat de wereld veranderde van kleinere drukkerijen naar grote drukfabrieken die veel efficiënter konden werken. De toekomst is veel meer online én ik wilde mee. Dat is de reden waarom ik de NIMA opleiding online marketing heb gedaan. Ik heb me erin gebeten en het is gelukt! Yes, als ik van tevoren had geweten wat het inhield was ik er nooit aan begonnen. ;-) En achteraf ben ik enorm blij ermee. Het zet me op een enorme voorsprong met de kennis over sociale media.

Ik moet kiezen

Oh wat wil ik graag bij mijn werkgever een sprong in de toekomst maken. Maar helaas dat lukte niet. Maar ik ga echt dat diploma niet in de prullenbak gooien. Ik besluit de sprong te wagen. Het voelt wel heel spannend. Nu is het echt balen, want de baan is geen succes. En het is tijd om om me heen te gaan kijken. Om mezelf meer op de voorgrond te zetten. Ik hoef me niet meer in een mal te laten gieten. Ik mag nu kiezen wat ik maar wil.

Ik wil dat de mensen authentiek succesvol zijn. Daarmee bedoel ik dat alle mensen vanuit hun passie zichzelf kunnen zijn. Je straalt dan en dat is het mooiste wat er is.

Leef je passie

Ik ben de fijnste stukken in mijn leven gaan uitbouwen en de 'minder leuke' zaken ben ik steeds minder gaan doen. Het klinkt simpel... En wanneer je met mij gaat werken is het ook eenvoudig. Kiezen is verliezen hebben we geleerd. Maar ik zal je het geheim verklappen: Dat is niet zo! Wanneer je kiest ben je met minder moeite veel effectiever. 

Wil je weten hoe Focus voor jou werkt?

Boek gratis je strategiegesprek van 30 minuten

Kies zelf de datum en tijd die je past

Ga nu aan de slag met het gratis ebook 'In 5 stappen naar Focus

Ik neem je mee naar effectief werken en zet je de afleiding buiten de deur.

>