Mijn motto als FocusCoach

Er is altijd een manier om verder te gaan. Dat is mijn levensmotto. Door mijn omgeving wordt ik als een levendig en positief ingesteld mens gezien, iemand die altijd naar creatieve oplossingen zoekt en ook vindt. En ik houd van doen. Niet wachten, maar aanpakken.

Het geloof in mezelf en het maken van authentieke keuzes en daarbij mijn focus had ik natuurlijk niet meteen. Dat kristalliseerde zich uit naarmate ik rijker werd aan levenservaring. En uiteindelijk werd het mijn passie: mensen inspireren om hun reis te maken, helpen om stappen te zetten en te zorgen voor persoonlijke groei. Dit is mijn manier om als FocusCoach de mens en de samenleving beter te maken.

Ha,

Centraal, in het midden van Nederland, ligt

Almere Haven waar wij wonen.

De twee volwassen kinderen zijn uitgevlogen en ik heb mijn handen vrij om te wandelen, fietsen en te zeilen.

Ik bouw mijn bedrijf, ik voel de energie die dat geeft en ik leef mijn droom.

Dat wens ik jou ook toe.

[Willy Pardijs]


“Weet wat je wilt, laat je passie vrijkomen, dan voel je jouw energie stromen.”

Mijn werkwijze

Focus is authentieke keuzes maken. De keuze maken waar je 100% achterstaat. Mijn hele leven lang heb ik kunnen oefenen om terug te gaan naar de kern. Met de vraag: "Wat is nu op dit moment echt het belangrijkste voor jou". Door het bestaan van mijn lieve zus heb ik dit geleerd en gaat het mij daardoor natuurlijk af.

[Ria van den Berg]

Over mijn fantastische zus Ria. Ze is 4 jaar ouder en al haar leven lang ‘jong’. Hierdoor brengt ze vreugde en ook zorg mee. Ria wil leven zoals jij en ik. Alleen door haar beperking heeft ze, om haar te helpen, altijd iemand nodig. Zelfs zoiets simpels als naar de winkel gaan kan ze niet want ze heeft daarbij hulp nodig. Haar leven en haar dagen zijn vol met dingen die niet kunnen. En vaak moet ze wachten. 
Haar omgeving begrijpt haar soms niet direct.
Ria MOET dan iets en dat is, niet altijd, wat zij wil.
En weet je, Ria is allergisch voor moeten.

Stiekem is iedereen allergisch voor 'moeten', toch?

Ik help met inzichten, met de weg wijzen en laat je jouw leven leiden. Je maakt je eigen keuzes. Je mag authentiek jezelf zijn, want dan pas kun je gelukkig zijn. Gezond, fit en voor jezelf zorgen is belangrijk. En ja, ik mag wel een beetje bijsturen maar niet teveel anders wordt het 'moeten' en dat geeft stress. 

“Kies je reis en houd je reis helder met focus.”

Successen vieren

Successen vieren is voor mij essentieel. Elk stapje, elk resultaat waar je tevreden over mag zijn, daar staan wij bij stil. Ik ben een actiegerichte FocusCoach. Stappen zetten, hoe klein ook, verdienen aandacht. Ook leermomenten zijn successen. Dat geeft een boost aan jou zelfvertrouwen. En het werkt echt: mijn klanten putten er energie uit. Op weg naar het volgende succes!

Als FocusCoach gun ik trainers, coaches en consultants met een complexe onderneming een leven met meer balans en kwaliteit. Het is mijn expertise om daar de juiste tools voor aan te reiken. Een stappenplan dat jou als zelfstandige ondernemer effectiever maakt. Alle kennis die jij in je hoofd hebt, ga je doelgericht inzetten, zonder dat je door bijzaken wordt afgeleid.

Willy staat op de Almeerse botter AM1

Aan de hand van mijn methode 'FocusKompas' ontdekken we

  • Hoe jij jouw werkelijke passie loepzuiver in beeld krijgt
  • Hoe je met helderheid direct rust ervaart
  • Hoe jij een betere werk/privé balans krijgt
  • Hoe je meer omzet kan genereren in minder tijd

Hoe krijg je nou echt focus? Voor jou heb ik een werkboek gemaakt.

'In 5 stappen naar Focus'

Heb je interesse? Schrijf je in en je ontvangt het ebook in je mailbox.