Ben jij een ervaren trainer, coach en ondernemer én heb je moeite met focus?

Wacht niet langer !

Boek een gratis

strategiegesprek

Volg de checklist

Wanneer kun je 't beste contact opnemen met FocusCoach?

  • Kom je alleen niet verder? Blijf je, in je hoofd, maar malen en het lukt je niet om beslissingen nemen? Je zoekt steeds meer informatie en je komt niet vooruit? Ja, boek dan een gratis strategiegesprek om focus aan te brengen. 
  • Voordat je een gesprek inboekt is het belangrijk dat je een rijtje afvinkt. Je bent zelfstandig ondernemer. Je bent een ervaren vak-expert of trainer of coach? Je weet van bepaalde onderwerpen (veel) meer dan de gemiddelde ander. Check? Okay, als je vastloopt of stilstaat dan is het enorm waardevol om contact op te nemen.
  • Tijdens het gesprek ontvang je al focus waar je mee verder kunt. Waar je eerst niet uitkwam wordt helder. Er is weer voortgang en dat geeft meteen al rust.

Reserveer je gratis strategiegesprek

Dit is wat Willy's klanten zeggen over haar

Willem de Roode

Explore and Create Value

Business Consultant, Accountmanager, Productowner, IT

Willy is en energieke, inspirerende, enthousiaste coach. Ik heb haar leren kennen als mede perfecte eventmanager voor JobOn tijdens diverse workshops. Waarbij ze je coacht in het verkrijgen van meer focus en zelfvertrouwen en een samen een heldere aanpak ontwikkelt met heldere eerstvolgende stappen die genomen worden. . Willy creëert met een open en betrokken aanpak direct een prettige omgeving. En brengt tijdens het gesprek zorgvuldig de situatie in kaart en geeft vervolgens empathisch en tegelijkertijd no-nonsens op heldere wijze tips, oplossingen en advies.

Jessica Lutz

Leadership

Former news correspondent helping ambitious senior professionals rise to the next level. Let's broadcast your brilliance and get you to where you ought to be

Wanneer je overloopt van mooie ideeën, maar door de bomen het bos niet meer ziet, dan is Willy een uitstekende gesprekspartner om het te bewandelen pad weer in beeld te brengen. In een uur tijd hadden we een duidelijk stappenplan waarmee ik weer vooruit kan. Hartelijk dank, Willy!

Anouk Wijnbergen

Marketing Specialist

Shiatsu therapeut, online trainer en voetreflexologe

Willy kan je, in het creatieve proces van een training maken, helpen om de veelheid aan ideeën waar je soms op blijft hangen, concreet te maken. Ze denkt verder en maakt het rond voor je. Ze reikt je het vervolg product aan voor de upsell. Ze legt het meteen voor je vast zodat jij hetgeen dat is besproken per mail toegestuurd krijgt. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je meer helderheid en met de structuur die daardoor ontstaat aan de slag? Maak dan een focus afspraak met Willy voor meer helderheid. Van harte aanbevolen.

Denkversnellen?

Uit veel mogelijkheden en ervaring die je hebt, filter ik wat je zou kunnen doen.

Het versnelt je denken en laat je logische keuzes maken.

Wat jou een helder stappenplan oplevert.

Wil je het ervaren, boek dan een gesprek in.

Reserveer je gratis strategiegesprek