Veelgestelde vragen

Waarvoor kun je mij boeken?

Spreker, 30-60 minuten keynote speeches

Workshopleider

Webinars & online events

Neem gerust contact op voor een op maat gemaakte afspraak voor uw inspirerende bijeenkomst. 

Vergoedingen particulieren

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan heb je de mogelijkheid om deze kosten inclusief BTW als scholingskosten af te trekken. Let er dan op dat het doel van het coachingstraject gericht moet zijn op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van een baan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Disclaimer. Aan deze informatie over vergoedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar, je werkgever, je belastingadviseur of de belastingdienst.

Vergoedingen zakelijk

Wanneer je als zelfstandig ondernemer betaalt, dan heb je de mogelijkheid om deze kosten exclusief de BTW als bedrijfskosten af te trekken. Let er dan op dat het doel van het coachingstraject gericht moet zijn op verandering van positie of het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor je werkzaamheden die samenvallen met je bedrijf. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Disclaimer:

Aan deze informatie over vergoedingen kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer altijd bij je belastingadviseur of de belastingdienst.

>